5/12/2008

Fi al creacionisme!

Ara fa més o menys un any, ens enceníem tots amb la notícia que una extensa obra sobre la creació era enviada a la Biblioteca de la Universitat de Barcelona i a alguns dels professors de Biologia, per part de creacionistes islàmics. L'autor d'aquesta obra és el senyor Adnan Oktar, conegut en el camp pseudocientífic amb el sobrenom de Harun Yahya.
Uns mesos abans ja havien rebut aquests paquets altres professors de la Universitat de París i d'altres Universitats europees.

El llibre, que porta per títol: Atles de la Creació, tal i com es va dir en el seu moment, és una obra digna d'admiració: 800 pàgines de fotos a tot color i gràfics duna qualitat extraordinària que fan admirar a qualsevol. La qual cosa deixa patent de nou, la ingent quantitat de diners que obtenen els creacionistes a base d'enganyar a la gent.
Entre altres impertinències, el llibre relaciona els darwinistes amb el feixisme i el comunisme, i acusa als darwinistes d'estar darrera de l'atac a les torres bessones de l'11-S. A més intenta acabar amb el darwinisme amb un compendi de fotos (uns 500 pàgines) on es compara el registre fòssil amb fotos de les espècies actuals que habiten a la Terra.

Aquest senyor, junt amb 17 membres de la seva secta, que porten vuit anys essent jutjats, acaben de ser condemnats a tres anys de presó per "establir una organització amb fins delictius".
Aquests persontages captaven adeptes mitjançant una repugnant estratègia. Utilitzaven les dones de l'organització per captar joves universitaris provinents de famílies riques, els hi prometien sexe a canvi d'assistir a les festes que organitzaven. Durant la pràctica sexual les gravaven amb càmeres ocultes per utilitzar-ho com a xantatge si mai volien abandonar l'organització.
Els acusats, és clar, neguen les acusacions argumentant que són obra de maçons i comunistes que governen en secret Turquía i la Unió Europea i conspiren contra l'"entranyable" organització del senyor Oktar.


Notícia:
- http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=508376&idseccio_PK=1021

Frij

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És que no n'hi ha ni un de creata que se'n salvi: http://youtube.com/watch?v=u9gD7At5msY

XD

Anònim ha dit...

Sort que he mirat aquest video, assenyat, que m'ha fet baixar la mala llet de què m'he fotut després de llegir-me el què posa a la pàgina web de l'atles de la creació.
Encara estic rient. Quin tarat aquest el Hovind.
Gràcies.

Anna ha dit...

aquesta no la sabia... a més de creacionistes delinqüents. Què dic, si només fer apologia del creacionisme ja gairebé s'hauria de considerar un atemptat contra la raó! :P