4/17/2008

La ressurrecció dels fòssils

Me n’entero via Mundo Neandertal (que mostra la reconstrucció d’un nen Neandertal) de qui és que es troba darrera de certes reconstruccions d’homínids que deixen bocabadat. Es tracta d’Elisabeth Daynes, i els dos autors d’aquest blog hem descobert i lligat caps que n’havíem tingut el plaer de veure’n algunes, com segur alguns de vosaltres: les de les coves de Mas d’Azil, al l’Ariège, o el recepcionista més preparat del món, impassible però somrient del Cosmocaixa de Barcelona, Einstein; així com els Neandertals o els australopitecs de Laetoli del mateix museu.

Us recomano que feu una ullada a la seva web per veure les reconstruccions dels fòssils de Toumai, australopitecs i de tot el llinatge Homo. Semblen vius; és millor una genial reconstrucció que mil paraules

Dodger

2 comentaris:

Zephir ha dit...

L'Einstein del Cosmocaixa es una gran obra d'art. Tot i que no coneixía aquesta dona, està clar que deu fer unes obres impressionants.

Anònim ha dit...

Si, és genial. A la seva pàgina web hi ha fotos de com les va fabricant, també hi ha un video on es veu amb el Wagensberg caminant pel Cosmocaixa... només parla el Wagensberg... i d'altres treballs seus com reconstruccions de restes egípcies, etc.; val la pena.