1/01/2009

Feliç any 10.000, i gràcies per les 2009 visites!

Bon any a tothom! A Abulafia encara estem amb les serpentines i el cava perquè resulta que hem fet les 10.000 visites poques hores abans del final del 2008. Vés quina cosa! De les 10.000 visites un alt percentatge són nostres, és trist però és així. Però segons el programet que cada dia laboriosament es dedica a veure quantes persones i des d’on ens visiten ens diuen que gran part de l’afluència de visites provés d’altres blogs. Gràcies a tots. Sense vosaltres els dos d’Abulafia ja hauríem tancat el xiringuito i hauríem tornat a discutir els temes del blog als bars, donant-nos a la mala vida. Gràcies per mantenir-nos en el bon camí.

També volia anunciar el canvi de frontispici o com es digui la imatge que es posa a dalt de tot del blog. És veritat que la que hi havia era molt cutre, gràcies per simplement haver desviat la mirada discretament tot aquest temps. Però la Xènia ens ha fet des de Mèxic un dibuix original i magnífic que a nosaltres ens ha encantat, i que espero que a vosaltres també. Ja ho diu la dita: qui no estrena frontispici per any nou, patirà un terrible suplici a cada... No sé si era exactament així.


Bon any 2009!


Abulafia

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt xulo el dibuix nou, sí senyor, i el canvi del verd -que era molt maco- per aquest marronós li dóna llum!

Sí senyor, ara queda molt xulo! Felicitats, Xènia!

I felicitats, nois, per les tantíssimes visites! ;)

salut!,

b

Anna ha dit...

felicitats! per les 10.000 visites i pel canvi de look, li dóna una aire nou i com diu b, més lluminós.

Per l'any que ve... 10.000 més? ;)

Anònim ha dit...

Gràcies b i Anna! Què millor per començar l'any que un canvi de look? Bon any!

sarah ha dit...

Un frontispici molt maco i un blog molt interessant. Vaig arribar a vosaltres gràcies al blog d'en Homorgasmus i m'agrada el vostre tarannà, i el fet de trobar un blog de ciència, catxondo i en català, m'agrada. A més, m'interessa la ciència, sobretot temes d'arqueologia, paleoantropologia... una tastaullettes, vaja :((

Aprofito l'avinentesa per saludar-vos i declarar-me seguidora dels vostres comentaris, amb alguna rialleta divertida inclosa.

Sort pel 2009 i bon Any Darwin, segur que la petarem, la xerradeta je je je!!!

Anònim ha dit...

Gràcies Sarah, ens fa molta il·lusió tenir un nova seguidora i a més (això és a títol personal)que sigui fan de Nightwish.

Bon any Darwin a tu també!

Asimetrich ha dit...

Ja sé que vaig amb retard, però que hi farem: Bon any i continueu així, ni se us acudeixi deixar-ho! I el nou look és genial, sou uns cracks.

Una abraçada

Vallve ha dit...

El dibuix és genial. Continueu 10.000 anys més amb el blog ....

Anònim ha dit...

Jo si que vaig tard però la intenció és el compte, nor?? Doncs felicitats per la nova imatge (més amb el taranà del blog!), Xènia l’has encertat de ple!! Ja sabeu que teniu un número de seguidors/es que van llegint els vostres posts, seguint les vostres aportacions en el món de la divulgació científica però, mira tu!!, us han sortit tímids/es i no deixen molts comentaris que diguem!!!!! Molts posts i debats per l’any 2009!

Una abraçada.