2/10/2009

Avui fa 100 posts que vam començar

Reproducció EXACTE de la conversa mantinguda entre dos científics fa aproximadament un any:

- Tio, hem de fer algu. Ara que he acabat el curs de macramé teòric sóc incapaç d’omplir el temps.
- Ja tio, estic igual. Podríem embarcar-nos en un projecte comú…
-Jajaja, què dius tio! No siguis pastel!!
-Osti, és que això d’investigar tot el dia la mateixa proteïna al final és una mica avorrit, no? Ja no em serveix ni com excusa per lligar…
- Ja ho tinc! Perquè no fem un blog de ciència? Com el Memecio, com el Paleofreak, com el Cenpteus…
- Jajajajajaja!! Estàs flipant!!! Encara no t’has tret aquesta idea del cap? I què explicarem? Tu creus que dóna per tant això de la ciència? Si ens seguiran 4 beneits i amb una mica de sort mon pare...
-Què va! Serà innovador i trencador...els diaris n’aniran plens...rodes de premsa...sopars amb glamour...festes privades.......no??
- Si, si...tu tranquil...amb una mica de sort et deixa la nòvia.
- Burro!
- Però tu no creus que anriríem millor si ens dediquéssim a coses més socials, més físiques, no sé... fer-nos d’un grup d’excursionistes com els NBE, Nenúfars Bisexuals de l’Empordà. Caminar no caminen gaire, però...
- No. Un bloc és el que necessita el nostre esperit inquiet.
- El tens inquiet perquè encara no coneixes el empordanencs bisexuals. Però vale, vinga, intentem-ho.


Total, que ja en portem 100 i encara no ens hem cansat de sentir-nos, que era el principal perill que corríem. Només ens vam equivocar en una cosa…no ens llegeixen els nostres pares.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats! I seguiu endevant, que això està molt bé (almenys jo estic aquí nodrint-me de coses very interesting!).
Realment la conversa és exacta?

sarah ha dit...

Epppp!!! Felicitats nois!!! us ho dic sobretot pel to "científic" de la conversa que va donar lloc a aquest raconet escrit en una llengua tan maltractada com la nostra :-)))

A banda dels continguts tan interessants, uhmm... d'això, heu arribat a conèixer empordanencs bisexuals? sí? per quan un post sobre aquest tema? sempre des de un vessant totalment científic, és clar --DDDD

Seriosament, una abraçada i gràcies per la vostra idea...

Vallve ha dit...

Felicitats, doncs. Esperem 100 posts més ... com a mínim.

Abulafia ha dit...

La conversa real va ser més anodina:

-I si fem un bloc?
-Vale

Gràcies a tots pels comentaris! Ens animen de debò a continuar.

Dan ha dit...

Eii!
I Això tot just comença!

Anònim ha dit...

Hola Dan!
Benvingut al blog. Intentarem seguir el teu exemple!

Anònim ha dit...

Sort n’hem tingut que els posts que feu transmeten un gran entusiasme perque si ens haguèssim hagut d’enganxar a Abulafia per la gran conversa reproduïda, els mamuts, en Superman, les metil•lacions i les pròpies feromones estarien imprimint i plastificant els carnets dels NBE!!!!!
Som-hi doncs a per 100 més!
Una abraçada.
Harni.

Anònim ha dit...

(aquí l'anònim 1).
Ah, m'estranyava... ;) Tot i que no sé si preferiria que fos la real, doncs ;P

Au, de nou, moltes felicitats, i hasta el infinito y más allá!!!!,

b

Anna ha dit...

bé, ara heu de provar els nenúfars transexuals, perquè si no no sabreu mai si heu escollit la millor opció! S'ha de ser científic! :P

Moltes felicitats!!!!!!!!

Anònim ha dit...

puntuació: jejejejeje, Anna, no els donis més idees, que amb nenúfars bisexuals en tenien prou... transexuals obre noves portes, jejeje. Si ser científic vol dir això de provar si era la millor opció... jo em tornaria boja ;)

salutacions!,

b

Anònim ha dit...

Estoy dándole vueltas a este colgajo que habeis pinchao y la verdad es que me he quedado un poco perplejo por vuestra falta de solidaridad, que todo sea dicho, no me esperaba de vosotros. Empiezo a pensar que sois de esa clase de bomberos que sí pisan la manguera. Después de 100 colgajos dejaís entrever que utilizar la materia proteica como recurso para ligar dio resultado alguna vez… ¡Hombre por Dios, eso se dice antes, mucho antes! Pero no me queda claro como habría que iniciar la aproximación. ¿Que sería lo correcto decir por no empezar cagándola…? “Oye ‘churri’ ¿me metilas o me acetilas?” Por si acaso acabo de recuperar del reciclaje una noticia que venía ayer en El Pais sobre la investigación de Manel Esteller, pero reconozco que necesitaría alguna orientación más.

En cualquier caso una cosa no quita la otra, mi sincera felicitación por estos 100 colgajos y mi enhorabuena por el blog. Frij, Dodger…, Dodger, Frij, saludos cordiales.

Anònim ha dit...

jajajajajaja... estem inspirats, avui!

En fin, pedrín:
No sabia on dir això, així que aquí ho dic. Amb això de l'any Darwin, han sortit notícies diverses als diaris. Ha arribat a les meves mans un article de El País, de dos planes senceres (li dediquen un espaiet, a en Darwin), titulat "Completando a Darwin", escrit per Javier Sampedro. Data del divendres 6 de febrer. Entre les frases destacades (aquestes que es posen més grosses i que després vas trobant mentre llegeixes el text), n'hi ha una que diu "El naturalista nunca explicó de verdad el origen de las especies" (que em sembla "poc apropiada" si el que es vol és que Darwin quedi ben parat (dono per suposat que hi ha gent que no llegirà el text, però segurament sí les frases destacades). Però n'hi ha una que m'ha fet saltar: "los cambios en los seres vivos no son paulatinos: van a grandes saltos". ARGH! I vaig anar a trobar el text concret, i parlava de què Darwin creia que els canvis eren graduals, però el registre fòssil ens diu el contrari... buf. I blabla.

Doncs això, toma ya.

salut!... i "pis y cama", que s'apropa el dia 12 i teniu currele!! ;),

b

en Girbén ha dit...

Diria que els nenúfars i tota la seva parentela de les Nimfeàcies ho són força de bisexuals; com a plantes monoiques tenen el bo i millor de cada sexe.
Això no té cap importància en comparació amb la determinació i la solvència que van brotar d'aquell lacònic "Vale".
Per molts posts!
Jordi

Anònim ha dit...

A ver Homorgasmus, me dirás que tu nunca has usado tu pincel de brocha gorda?
Merci a tots.
(Si sabéssiu alguna cosa de paracaigudistes finlandeses catxondes...és el que ara ens vindria més de gust...cada moment té lo seu)

Memecio ha dit...

Felicitats, i m'omple d'orgull que citeu el meu modest pero ara orgullós blog com precedent del vostre.
Nois, nomes puc dir que, per aquest camí, aneu molt be.

Anònim ha dit...

Gràcies Memecio,
segueixes sent un dels referents.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.