9/22/2008

Religió a la carta (II)

Per continuar amb el post que vam deixar a mitjes ara fa uns dies, acabaré de comentar algunes de les religions més curioses i divertides que es poden trobar per la xarxa. Que no són les que més o menys tots coneixem (tot i que també són divertides), però que es basen en elles per fer-ne una paròdia.

Discordianisme

És una religió fundada el 1958 per dos persones conegudes amb els sobrenoms de Malaclypse el Jove i Omar Khayyam Ravenhurst. Aquesta religió reconeix el caos i la discòrdia com a qualitats desitjables.
Els seguidors d'aquesta religió creuen que la humanitat es víctima d'un desequilibri psicològic i espiritual degut a la Maldició de Caragris (Greyface). El senyor Caragris deia als volts de l'any 1166 a.C.: "Mira tot l'ordre que hi ha al teu voltant". Amb aquesta frase va aconseguir una gran quantitat de fidels que el seguien i l'adoraven, ja que ningú es va preocupar de mirar al seu voltant i veure que, en contra del que Caragris deia, hi havia desordre arreu. A conseqüència d'això la humanitat pateix aquest desequilibri, que és definit per la por, que en el fons, és un mal tripi.
El seu llibre sagrat és el Principia Discordia, del qual n'hi ha varies versions, però si mai voleu més informació, no està de més saber que recomanen que cadascú ho consulti amb la seva glàndula pineal.
Si creieu que aquesta és la vostra religió, heu de saber que podeu fer-vos-en sacerdot, Papa, profeta o sant en qualsevol moment i imprimir-vos una targeta que així ho acrediti. Us deixo aquí l'enllaç (Jo ja sóc Papa!!).

Església del Virus

Aquesta religió ja la vam comentar en aquest bloc al seu dia, però no podia faltar en aquest recull de religions. Una religió per a gent crítica, atea i que es vol deixar infectar pel Virus.

Comunitat de Brahatmanariyu

Són seguidors de Brahatmanariyu, fill de Jehovà, nebot de Buda, cosí d'Alà i nét de Zeus. Ell va néixer essent tan sols un nen, i el dia del seu aniversari va celebrar el seu primer any de vida. Es regeixen per les lleis de l'estupidisme:

"L'estupidisme no és néixer estúpid ni tampoc ser-ho. Es tracta d'aconseguir nivells extrems de sabiduria fins arribar al nivell de la involució mental, on tot forma part d'una gran broma còsmica."

-Brahatmanariyu, Lleis de l'Estupidisme 14:12-

Per a Brahatmanariyu, el món seria com una gran festa on tots seriem rics, famosos i preciosos. No existiria la fam, el treball, ni la mort i tindries relacions sexuals amb tan sols imaginar-ho. Llàstima, que per ara, Brahatmanariyu encara no té prou poder...

Església maradoniana

Per acabar, he de comentar que entre les religions de culte, podem trobar aquesta en honor al gran jugador de futbol Diego Armando Maradona.
L'era maradoniana comença l'any 1961, que és l'any 1 D.D. (Després de Diego).
Tenen els 10 manaments com d'altres religions i una de les seves oracions és aquesta:

Creo.

Creo en Diego.
Futbolista todopoderoso,
Creador de magia y de pasión.
Creo en Pelusa, nuestro D10s, nuestro Señor.
Que fue concebido por obra y gracia de Tota y Don Diego.
Nació en Villa Fiorito,
Padeció bajo el poder de Havelange,
Fue crucificado, muerto y mal tratado.
Suspendido de las canchas.
Le cortaron las piernas.
Pero él volvió y resucitó su hechizo.
Estará dentro de nuestros corazones,
por siempre y en la eternidad.
Creo en el espíritu futbolero,
La santa Iglesia Maradoniana,
El gol a los ingleses,
La zurda mágica,
La eterna gambeta endiablada,
Y en un Diego eterno.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

T'has deixat els clubs de furbol.

Anònim ha dit...

Exacte! Els seus seguidors també van a missa cada diumenge!
El problema és que no sé si està molt clar quins són els seus dogmes. Creus que el primer manament és fitxaràs un lateral, o llençaràs bengales i insultaràs als que portin diferents colors als teus?