9/29/2008

El retorn del creata

La veritat és que en el fons no m'agrada escriure un post sobre aquest tipus de coses. Crec que en el fons aquest tipus de gent és el que vol, que es parli de les seves descabellades idees. Però és que no ho puc evitar, em supera i acabo tornant a fer-ne un post de nou, que a la vegada serveix de crida per a tots els qui puguin tenir un fòssil en possessió, perque avui poden ser rics!!
El cas és que un senyor anomenat Adnan Oktar, autor del famós Atles de la Creació, condemnat a tres anys de presó per establir una organització amb fins del·lictius i que fa uns dies va dir que tots els terroristes eren darwinistes; acaba de donar-nos una fabulosa notícia.
Aquest senyor ha llençat un desafiament als que creuen en el fet de l'evolució, i donarà 3 trillons de lires turques (uns 6,2 billons d'euros) a qui li presenti un fòssil que sigui una prova intermèdia en el procés evolutiu.
Doncs se m'acuden alguns dels que hem vist últimament al magnífic bloc d'en Paleofreak, com per exemple els fòssils d'Amphistium que demostren que la posició dels ulls del llenguado va evolucionar de forma gradual. O el Georgiacetus, un fòssil d'una balena amb peus enlloc d'aleta caudal.
Però molt em temo que el premi quedarà desert perquè aquest home no espera aquesta classe de fòssil. Al no voler entendre l'evolució (és el que té ser un arquitecte creacionista), crec que espera algun monstre deforme, però si us hi animeu, el premi és suculent....
El més trist és que sembla que ultimament el senyor Oktar està de moda. Fa un temps havia intentat prohibir el llibre de Richard Dawkins The God Delusion, i no ho va aconseguir, però ara ha guanyat un judici a Turquia per prohibir l'accés a la pàgina d'en Richard Dawkins per tenir continguts difamatoris i blasfemis.
Increïble!! Els turcs no poden visitar la web d'en Richard Dawkins!!

Frij

3 comentaris:

Anna ha dit...

si és que no hi ha pitjor sord que qui no vol escoltar...

Anònim ha dit...

Si només fós que és sord...
Aquest paio i els seus amiguets poden fer molt mal.

Lluís ha dit...

Cap problema, que s'instal·lin un proxy al navegador i llestos! Internet sempre lliure i accessible!!