3/27/2008

La creació dels microbis

Tot i que no ens agradi parlar sobre el creacionisme, aquesta corrent que cada cop sembla que està agafant més força dins del món pseudo-científic. Creiem que ens hem de fer ressò de la sortida en escena d'una revista que imita el sistema "peer-review" de les actuals revistes científiques.

Entre els primers articles publicats n'hi ha un en el que intenten col·locar els microbis en la creació, ja que les escriptures no en fan referència.

En aquest article el "bon home" A. Gillen, discuteix sobre la necessitat que té el món científic de conèixer quan i com Nostre Senyor va crear els microbis, si durant la setmana de creació, junt amb plantes i animals, o en canvi, si ho va fer després de la caiguda de Lucifer juntament amb l'origen del mal. La seva astucia el porta a concloure que ja que moltes espècies de bacteris i fongs viuen en relació de simbiosi amb animals i plantes, van haver de ser creats en diferents dies formant part de sistemes biològics i no ,com d'altres creacionistes creuen, el tercer dia de la creació junt amb les plantes.

Fins i tot s'atreveix amb els virus, i diu que mentre alguns són degeneracions cel·lulars i altres van ser creats després de la caiguda de Lucifer (junt amb el mal i els gèrmens com diu el Genesis 3), els retrovirus endògens van ser creats el sisè dia com els humans, degut a la seva simbiosi en el genoma.


Total, que si algú encara no ho tenia clar, Nostre Senyor es va fer un fart de pencar, a més amb uns nivells de detall i finura dignes d'admiració.






Frij

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això de crear els gèrmens malèfics ja són ganes de putejar, encara que sigui perque Lucifer enganxi la grip, la sífilis i una gastroenteritis... Tenir això tot alhora si que ha de ser l'infern...
Pregunta: Creus que Déu està darrera de la indústria farmacèutica?