10/22/2008

Falses esperances

Ho sabia, i aquest cop la prova és irrefutable...
Després de tants anys de parlar-ne per fi se n'han aconseguit proves "definitives".
El yeti, una criatura fins avui, mitològica, que es creia que habitava a la serralada de l'Himalaia, se li ha vist el llautó (bé, en aquest cas la petjada).
Han estat 6 mesos de durs treballs per a aquest grup de "científics". Han buscat el yeti insistentment. Ara darrera d'aquest arbre, ara darrera l'altre, ara aixeco una pedra, ara busco dins d'aquell forat,...bé, una feina extremadament dura. Al final, no han aconseguit avistar-lo, està clar que o el tio és molt ràpid o és molt més intel·ligent que l'Homo sapiens i se n'ha estat rient de nosaltres tot aquest temps (allà, al seu poblat, amb les seves birres).
Bé, a veure, que no em vull despistar.
Aquest grup de "científics" acompanyats per uns sherpes, han rondat, com deia, durant 6 mesos per una montanya anomenada Dhaulagirien busca de les proves definitives a favor de l'existència del yeti. Finalment, no ens podem queixar, perquè han tornat amb aquesta foto. Una autèntica joia on queda claríssima i més que demostrada l'existència d'aquest primat-humà que descendeix del Ramapithecus.

(Ah si! La petjada del yeti és la de l'esquerra, claríssim)

Tot això em recorda a una visita que vam fer, ara ja fa bastant de temps a unes sessions que feien en una secta (bé, ells li deien Centro de Estudios Gnósticos, sembla important i tot no?). Allí ens van explicar el que avui s'encèn davant meu com una resposta, que mantenia latent en el cervell, a moltes qüestions. Ens van confirmar l'existència de fades i animals mitològics amb aquest bonic joc de paraules:
- Tal i com està avui en dia el món, si fossis una fada sortiries del teu amagatall del bosc?
És clar que no, els humans t'agafarien i experimentarien amb tu (com si fossis una espècie d'ET).
Aquesta és la resposta al perquè nosaltres no les veiem, però elles existeixen.

Frij

8 comentaris:

Asimetrich ha dit...

osti clar! Ara ho entenc tot! llavors els dracs també existeixen. De fet existeix tot el que ens podem imaginar, però ben amagadet per que no el veiem. Quina gran revelació! M'has alegrat el dia XDD

Anònim ha dit...

Després d'analitzar la imatge de la petjada del ieti amb un software d'última generació que m'han deixat carrgar al megacomputer Mare Nostrum, que s'ha passat tota la nit foten-li canya, he arribat a la conlcusió que el ieti duia talons.

Anònim ha dit...

Exacte asimetrich! Aquesta és la clau! Així almenys avui en dia poden viure tranquil·lament...
Has fet tard Dodger, el director del projecte Ieti Japó, Yoshiteru Takahashi, acaba de declarar en fonts altament confidencials:
"Hemos complobado con nuestlo apalato de layos X, que el Yeti yevaba unos sapatos Malgalet Astol del cualenta y tles".
Llàstima!

Anna ha dit...

clar, asimetrich, si ja ho deia en Carl Sagan que en tenia un al garatge! Si ja ni te'l creus ni a ell... :P

Anònim ha dit...

ja que esteu amb el tema yeti... aquí va un link per a afegir polèmica. és clar que la prova de la petjada del yeti amb sabates de taló és corprenedora i definitiva... ;):
http://www.biology.ualberta.ca/faculty/david_coltman/uploads/pdf/TREE2006.pdf

Anònim ha dit...

Ei, anònim. Ja tenia aquest paper, te'ns has avançat i has destruit innocentment el factor sorpresa!

No pot adormir-se un amb aquests lectors tan informats...

Daniel Vicente Carrillo ha dit...

Qui necessita les petjades quan es té un primer plànol de la cara? La meva amiga Pamela, que fa coses estranyes com cuidar nens al Nepal o votar l'Obama, va estar mesos buscant-lo a una pel·lícula de sèrie B.

Anònim ha dit...

XD, aquí el tenim!

Votar l'Obama no és estrany, la majoria no fa coses estranyes, fa coses normals, sempre, és una falàcia pero és el que defineix la normalitat ;0)